Tgrt Haber

Ankara'da F-4 yakıt tankı araçların üzerine düştü! 

Editör: Şule Altınel / Kaynak: TGRT Haber
04 Eylül 2023 12:53 - Güncelleme : 04 Eylül 2023 13:25

Son dakika haberi: Ankara'da F-4 savaş uçağının yakıt tankı bir otoparktaki araçların üzerine düştü. Olayda herhangi bir can kaybı yaşanmazken, maddi hasar meydana geldi

Ankara​'nın Çankaya​ ilçesinde bir F-4 savaş uçağının yedek yakıt tankı olduğu düşünülen bir parçası, TPAO Genel Müdürlüğü’nün bahçesinde araçların üzerine düştü.

3 ARAÇ HASAR GÖRDÜ

Olayda herhangi bir can kaybı yaşanmazken, otoparktaki 3 araç hasar gördü. Otoparktaki araçlarda kimsenin olmamasıyla facianın eşiğinden dönüldü. 

ESKİŞEHİR​'E DÖNDÜ

Teknofest alanından havalanan uçak, güvenli bir şekilde Eskişehir’deki üssüne döndü. Olay hakkında inceleme devam ediyor.

Ankara'da F-4 yakıt tankı araçların üzerine düştü! 

MSB'DEN AÇIKLAMA GELDİ

Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, "Hv. K. K.lığımıza ait F-4 Savaş Uçağının bir parçası Ankara Semalarında uçuşu esnasında bilinmeyen bir sebeple TPAO’ya ait açık bir otoparka düşmüştür. Bahse konu uçak emniyetli bir şekilde Eskişehir meydana iniş yapmıştır. Olayda; herhangi bir can kaybı ve yaralı bulunmamaktadır. Konuyla ilgili ayrıntılı teknik inceleme devam etmektedir" denildi.

https://twitter.com/tcsavunma/status/1698635071664615569

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...