Tgrt Haber

Son dakika! Ankara'da FETÖ operasyonu: 87 kişi hakkında gözaltı kararı

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
18 Ekim 2022 08:18 - Güncelleme : 18 Ekim 2022 09:38
Son dakika! Ankara'da FETÖ operasyonu: 87 kişi hakkında gözaltı kararı

Son dakika haberi: Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca verilen talimata istinaden yapılan çalışmalar neticesinde, FETÖ/PDY silahlı terör örgütü üyelerine ve örgüt mensuplarının ailelerine finansal yardımda bulundukları tespit edilen 87 şüphelinin gözaltına alınmalarına karar verildi.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından terör suçları soruşturma bürosuna verilen talimat neticesinde FETÖ/PDYsilahlı terör örgütüne yönelik operasyon​ gerçekleştirildi. FETÖ üyelerine ve örgüt mensuplarına finansal yardımda bulunduğu tespit edilen 87 kişi hakkında gözaltı kararı verildi.Şüphelilerin yakalanması için çalışmalar başlatıldı. 

İSTANBUL'DA FETÖ OPERASYONU

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Terör Suçları Soruşturma Bürosu tarafından yürütülen soruşturmalar çerçevesinde, FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütünün Anadolu Yakası Sivil Bölge Yapılanmasının deşifre edilmesi yönelik çalışmalar çerçevesinde 7 şüphelinin 2012-2014 yıllarında 13 adet operasyonel hat kullanarak birbirleri ile irtibatta oldukları tespit edildi.

Aralarında öğretmen, mühendis ve ihraç polis memuru, bulunan 7 şüpheliden 6'sı bugün İstanbul merkezli 3 ilde düzenlenen operasyon ile yakalandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...