Tgrt Haber

Ankara’da bir kişi göle dönen yola olta salladı

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
30 May 2023 18:55 - Güncelleme : 30 May 2023 19:11

MGM'nin günlerdir uyardığı sağanak yağış Ankara'da hayatı felç etti. Sağanakla birlikte yollar göle dönerken, Ankara Valiliği bazı bölgelerde sel ve su baskınları yaşandığını aktardı. Cadde ve sokaklardaki su birikintilerini eğlenceye çeviren bazı vatandaşlar ise oltalarını suya salladı. O anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

Meteroloji Genel Müdürlüğü'nün (MGM) Ankara​ için günler uyarılarda bulunduğu sağanak yağış​ bugün sabah saatlerinden itibaren etkisini gösterdi. Sağanakla birlikte bazı bölgelerde sel​ ve su baskınları oluştu. Şiddetli yağış nedeniyle teyakkuza geçenAnkara Büyükşehir Belediyeside afet alarmına geçerek ilgili personellerinin izinlerini iptal etti.

MGM SARI KODLA UYARDI

Meteoroloji Ankara için sarı kodu uyarı yaptı. Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafındandan yapılan açıklamada, bugün kentte beklenen yerel kuvvetli yağışların aynı anda 'afet düzeyi'nde olacağı bildirildi. Belediyenin tüm birimlerin teyakkuz halinde olduğu ifade edildi.

BELEDİYEDE TÜM İZİNLER İPTAL

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Değerli hemşehrilerim, Ankara’da bugün afet düzeyinde yağışlar beklenmektedir. Belediyemizde ilgili ekiplerin tüm izinleri kaldırıldı; 1252 araç 3392 personel ile teyakkuz halindeyiz” ifadeleriyle uyarıda bulundu.

Ankara’da bir kişi göle dönen yola olta salladı

YOLLAR GÖLE DÖNÜŞTÜ

Yağış nedeniyle yollar sular altında kalırken, araçlar ilerlemekte güçlük çekti. Birçok bölgede ilçesinde etkisini gösteren yağış nedeniyle yollar adeta göle dönüştü. Çevredeki vatandaşlar ve sürücüler zor anlar yaşadı.

HAFTALIK HAVA DURUMU TAHMİNİ İÇİN TIKLAYINIZ

GÖLE DÖNEN YOLA OLTA SALLADI

Bir haftadır yoğun yağışın etkili olduğu Ankara’da cadde ve sokaklarda su birikintileri oluştu. Bu durumu eğlenceye çeviren vatandaşlar ise oltalarını yollara atarak yağmurun tadını çıkardı. Yaşanan o anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...