Tgrt Haber

Ankara'da kan donduran vahşet: 4 çocuğunun gözü önünde karısını vurup, intihar etti

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
07 Haziran 2022 14:33 - Güncelleme : 07 Haziran 2022 14:44
Ankara'da kan donduran vahşet: 4 çocuğunun gözü önünde karısını vurup, intihar etti

Ankara'da boşanma aşamasındaki karısını 4 çocuğunun gözü önünde öldüren koca, ardından cinayet silahıyla intihar etti. Kadının bir hafta önce abisinin yanına taşındığı öğrenildi.

Ankara’nın Etimesgut​ ilçesinde meydana gelen olay dehşete düşürdü. Türkiye’deki kadın cinayetlerine bir yeni daha eklendi.

49 yaşındaki Mehmet Bilsen boşanma aşamasındaki eşi Hatice Bilsen’i 4 çocuğunun gözü önünde katletti. Bilsen, boşanma aşamasındaki karısını öldürdükten sonra silahla kendini vurarak intihar etti.

BİR HAFTA ÖNCE ABİSİNİN YANINA TAŞINMIŞTI

Hayatının kaybeden Hatice Bilsen’in henüz belirlenemeyen bir sebepten ötürü bir hafta önce eşiyle yaşadığı evden ayrılıp abisinin evine gittiği öğrenildi.

Yaşanan olay üzerine bölgeye çok sayıda polis ve ambulans ekibi sevk edildi. Hatice Bilsen ve Hüseyin Bilsen’in cansız bedenleri Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Polisin olayla ilgili soruşturma başlattığı öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...