Tgrt Haber

Ankara'da korku dolu anlar! Herkesin gözü önünde intihar etti

Editör: Birkan Cantürk / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
20 Eylül 2023 22:18 - Güncelleme : 20 Eylül 2023 22:27

Ankara'da yağma suçundan aranması olan şahıs, bir kişiyi silahla yaraladı. Kaçan şüpheli polisler tarafından elinde iki adet tabancayla bulundu. Polisleri görünce bir silahı polislere bir silahı da başına dayayan şüpheli mahalleliye korku dolu anlar yaşattı. Şüpheli herkesin gözü önünde başına ateş ederek intihar etti.

Ankara​'da bir kişiyi silahla yaralayan şahıs​, polis ekiplerini görünce başına silahı dayadı. Mahallede büyük panik yaşanırken ikna çabalarına karşılık vermeyen şahıs, başına ateş ederek intihar etti.

YAĞMA​ SUÇUNDAN ARANIYORDU

İhlas Haber Ajansı'nın aktardığı bilgilere göre Bentderesi Dolmuş Durakları içerisinde M.A. isimli şahıs N.A.'yı silahla bacağından vurarak yaraladı. Yaralanan N.A. hastaneye giderken olay yerine gelen polis ekipleri, olayı yağma suçundan aranması olan M.A.'nın işlediğini tespit etti. 

Olay yerinde 3 adet boş kovan bulan polis ekipleri, kaçan M.A.'yı arama çalışmalarına başladı.

'BİR SİLAHI BAŞINA DAYADI DİĞERİNİ POLİSLERE DOĞRULTTU

Polis ekipleri, ilk olarak şahsın Etlik semtinde tespit edilen ilk adresi kontrol etti. Kaçan M.A. saat 17.00 sıralarında General Doktor Tevfik Sağlam Caddesi üzerinde elinde 2 adet tabanca ile bulundu. Fener Yolu sokağına giren şahıs polislerin dur ihtarına karşılık bir silahı kafasına diğer silahı ise polis ekiplerine doğrulttu.

Başında silah​ dayalı vaziyette yürüyerek adresine kadar takip edilen şahıs ikna edilmeye çalışıldı. İkna çabalarına karşılık vermeyen M.A. başına ateş etti. Bölgede bekletilen ambulans ile hastaneye kaldırılan M.A. hayatını kaybederken, olay nedeniyle mahalleli büyük panik yaşadı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...