Tgrt Haber

Ankara'da korkunç olay! Teklifini reddeden kadını aracıyla ezip yatalak hale getirdi

Editör: Suat Vilgen / Kaynak: Sabah
26 Kasım 2023 08:31 - Güncelleme : 26 Kasım 2023 08:52
Ankara'da korkunç olay! Teklifini reddeden kadını aracıyla ezip yatalak hale getirdi

Ankara'da iş adamı İbrahim Emir T., sosyal medyadan S.E.  isimli kadını eğlence mekânı dönüşü  ofisine davet etti. Ancak bu teklifi kabul görmeyince çılgına dönerek kadını aracıyla ezdi. Beyin kanaması geçiren kadın, yüzde 98 engelli hale geldi.

Ankara​'da iş adamı İbrahim Emir T.'nin (39), S.E. (47) isimli kadını aracıyla ezerek ağır yaraladığı olayın perde arkası su yüzüne çıktı. Emir T.'nin birlikte eğlenmeye çıktığı kadını, gece sonunda ofisine gitme teklifini reddettiği için aracıyla ezdiği belirlendi.

EĞLENCE DEHŞETLE BİTTİ

Sabah gazetesinin haberine göre olay Ankara'nın Çankaya​ ilçesinde geçen yıl temmuz ayında gerçekleşti. S.E. sosyal medyadan ile tanıştığı iş adamı İbrahim Emir T. ile arkadaşı M.M.'yi de yanına alarak Balgat'ta bulunan bir restorana gitti.

Burada bir süre eğlenen İbrahim Emir T., S.E. ve arkadaşı M.M. daha sonra restorandan ayrıldı. Arabada E.S.'ye ofise gitmeyi teklif eden İbrahim Emir T. kadının teklifi geri çevirmesi üzerine Cevizlidere Mahallesi'nde aracını durdurdu. Burada çıkan tartışma sonrası 3 kişi araçtan inerken sinirlenen İbrahim Emir T., aracına binip geri geri gelerek S.E.'ye çarptı.

EZDİĞİ KADININ ÇANTASINI DA ALIP KAÇMIŞ

İbrahim Emir T., çevredekilerin ihbarıyla çağırılan ambulansın gelmesinin ardından, S.E'nin çantasını da yanına alarak olay yerinden kaçtı.

Olayın ortaya çıkmasının ardından karakolda ifade veren İbrahim Emir T., "Arkadaşlarımızla birlikte yemek yedik. Bayanlar sarhoş olmaya başlayınca biz de seri bir şekilde hesabı ödeyerek mekandan aracımla ayrıldık. S.E. ön koltukta, M. hanım da arkada oturuyordu. Bayanları ticari taksiye bindirmek için durdum ve arkadaşları indirdim. Bayanlar araçtan inince ben de arkadaşları uğurlamak için indim, arkadaşlarla vedalaştık. Ben araca bindiğim sırada S.E. hanım bana 'İbrahim' diyerek seslendi. Ben de taksi ücretini vermek için aracım ile geri geri geldim. Bu sırada S.E. aracımın sağ arka tarafında duruyordu, ben gelirken alkolün etkisiyle sendeleyerek aracımın arka tarafıma geldi ve çarpma anı gerçekleşti" iddiasında bulundu.

"EŞİNDEN ÇEKİNİP YALAN SÖYLEDİM"

Daha önce alkollü araç kullandığı gerekçesiyle ehliyetine el konulduğu da belirlenen İbrahim Emir T., mahkemedeki savunmasında ise ifade değiştirdi.

S.E. ve arkadaşına taksi parasını vermek için geri geri gittiği beyanına ilişkin, eşiyle problem yaşamaktan korktuğu için yalan söylediğini kaydetti.

İbrahim T. savunmasında, S.E.'nin dikiz aynasından sendeleyip düştüğünü gördüğünü belirterek, "Hemen hızlı bir şekilde aracımı durdurdum, arabadan inip yardımcı olmaya. Ancak gücüm kaldıramayınca ben de yere düştüm. Çevredeki insanlardan yardım istedim. Ambulans geldi, önce S.E'ye yerde müdahale ettiler, ondan sonra da ambulansa bindirdiler. Kapı kapandıktan sonra o anki korku panik haliyle ben ne yapacağımı tamamen bilmeden olay yerinden ayrıldım" diye konuştu.

GÖRÜNTÜLER GERÇEĞİ ORTAYA ÇIKARDI

Olay anına ilişkin dosyaya giren güvenlik kamerası görüntülerinde ise S.E. ve M.M.'nin araçtan inerek konuşmaya başladıkları, İbrahim Emir T.'nin S.E.'yi öpmeye ve sarılmaya çalıştığı ancak S.E.'nin geri çekilerek sanığın elinden kurtulmaya çalıştığı görüldü. Kayıtlarda, İbrahim Emir T'.nin aracına binerek geri geri geldiği ve S.E.'ye çarptığı görüntüleri yer aldı.

S.E. YÜZDE 98 ENGELLE YATALAK HALE GELDİ

Olayda ağır yaralanan S.E.'nin, kafatası kemiklerinde kırık olduğu, beyin kanaması geçirdiği tespit edildi. Hayati tehlikesi uzun süre devam eden S.E., tedavi sürecinde birçok komplikasyonun gelişmesi sonucunda yüzde 98 engelli kalarak yatalak oldu. 
Konuşma, yürüme ve yemek yeme yetilerini kaybeden S.E. ailesinin yardımlarıyla hayata tutunmaya çalışıyor.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturmada, İbrahim Emir T. hakkında 'Kasten öldürmeye teşebbüs' suçundan 15 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.

Kaynak: Sabah

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...