Tgrt Haber

Ankara'da otomobil araçları biçti! Altında kalmaktan son anda kurtuldu

Editör: Banu İriç / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
18 Ocak 2024 13:47 - Güncelleme : 18 Ocak 2024 13:48

Antalya'da bir sürücü kullandığı aracın direksiyon hakimiyetini kaybedince park eden araçlara çarparak sürükledi. O anda yürüyüş yapan bir adam aracın altında kalmaktan son anda kurtuldu.

Ankara​ Yenimahalle’de bir hızla giden bir otomobil​ yol kenarında bulunan diğer araçlara çarparken bir vatandaş​ otomobillerin kendisine çarpmasından son anda kurtuldu.
Olay, Ankara’nın Yenimahalle​ ilçesinde dün sabah 08.30 sıralarında meydana geldi. Sol şeritte devam eden 06 CIB 297 plakalı beyaz renkli SUV​ otomobilin içerisindeki sürücü, seyir halinde direksiyon hakimiyetini kaybetti. Ardından sol şeritte park halinde bulunan 3 otomobile çarptı. Çarpmanın etkisiyle SUV model otomobil, diğer 3 otomobille birlikte sürüklendi. O sırada kaldırımdan geçen bir vatandaş, otomobillerin kendisine çarpmasından son anda kurtuldu. O anlar ise bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...