Tgrt Haber

Ankara'da silahlı çatışma, 3 polis yaralı

06 Eylül 2014 09:51
Ankara'da silahlı çatışma, 3 polis yaralı

Ankara'da bir eve giren hırsızlarla polis arasıda çatışma çıktı. Olayda 2'si ağır 3 polis yaralandı.

lay Ankara'nın Altındağ ilçesi Örnek Mahellesi'nde meydana geldi. Bir eve giren iki hırsız ev sahibi ile boğuşmaya başladı. İhbar üzerine olay yerine polis geldi. Ev sahibinin ruhsatlı iki silahını alan hırsızlar polise ateş etmeye başladı. Çatışmada 2'si ağır 3 polis memuru yaralandı. Polis memurlarının omzundan ve karnından yaralandığı belirtildi. Durum ağır olan iki polis Dışkapı Yıldırım Beyazıt ve Ankara Eğitim Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralı arkadaşını gören bir polis fenalaştı. Yaralı polisin arkadaşını sakinleştirmeye çalışması dikkat çekti.
Yaralanan bir hırsız B.K. da ambulansla Gazi Hastanesi'ne kaldırıldı. Sokağa giriş çıkışlar kapatılırken çatışmanın yaşandığı alana emniyet şeridi çekildi. Sokak üzerinde boş kovanlar tespit edildi. Çatışma sonrası kaçan diğer hırsız T.K'yı yakalamak için polis çalışma başlattı. Hırsızların eve balkondan girdikleri, evdeki 2 cep telefonu ve 90 lira para ile 2 adet silahı çaldıkları belirlendi.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...