Tgrt Haber

Ankara'da şüpheli paket alarmı! Emniyet Müdürlüğü vatandaşları uyardı

Editör: Birkan Cantürk / Kaynak: TGRT Haber
04 Ekim 2023 22:28 - Güncelleme : 04 Ekim 2023 23:56
Ankara'da şüpheli paket alarmı! Emniyet Müdürlüğü vatandaşları uyardı

Son dakika haberi: Ankara Emniyet Müdürlüğü, Çankaya ilçesinde şüpheli paket uygulaması yapılacağını duyurdu. Açıklamada vatandaşların paniğe kapılmaması gerektiğini belirtildi.

Ankara'da İçişleri Bakanlığına yönelik bombalı saldırı​ girişiminin ardından emniyet güçleri tedbirleri artırdı. Akşam saatlerinde yapılan bir ihbar ise güvenlik güçlerini alarma geçirdi. Çankaya​'da görülen şüpheli paket sonrası bölgeye çok sayıda polis sevk edildi.

Emniyetten yapılan açıklamada "Çankaya Dikmen Pazaryeri çevresinde güvenlik önlemleri alınarak, bomba imha uzmanlarımız tarafından şüpheli paket uygulaması yapılacaktır. Vatandaşlarımızın paniğe kapılmaması hususu kamuoyuna saygıyla duyurulur" denildi.

https://twitter.com/EmniyetAnkara/status/1709645502797558226

KIYAFETLER ÇIKTI

Yol trafiğe kapatılırken şüpheli valiz, bomba imha ekipleri tarafından kontrollü bir şekilde patlatıldı. İçerisinden kıyafet çıkan valizi akli dengesi yerinde olmayan bir kişinin koyduğu iddia edildi.

ANKARA'DAKİ SALDIRI GİRİŞİMİ

Ankara Kızılay'daki İçişeri Bakanlığı binasına yakın bir alanda pazar sabahı iki terörist saldırı girişiminde bulunmuştu. Hainlerden biri üstündeki bombanın patlaması sonucu, diğeri de güvenlik güçlerinin açtığı ateşle etkisiz hale gelmişti. Yapılan incelemede teröristlerin PKK/KCK üyesi olduğu belirlenmişti.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...