Tgrt Haber

Son dakika: Ankara'da terör örgütü DEAŞ operasyonu! 14 şüpheli yakalandı

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
31 Ocak 2023 09:30 - Güncelleme : 31 Ocak 2023 09:38
Son dakika: Ankara'da terör örgütü DEAŞ operasyonu! 14 şüpheli yakalandı

Son dakika haberi: Ankara polisi yaptığı çalışmalar neticesinde; çatışma bölgelerinde bulunan DEAŞ silahlı terör örgütü mensupları ile irtibatlı oldukları istihbar edilen ve bir kısmının çatışma bölgelerinde bulunduğu geçmiş yıllarda terör örgütü içerisinde görev aldıkları bilgileri elde edilen 14 şüpheli yakalandı

Türkiye’nin terörle mücadelesi kararlılıkla sürüyor. Gerek terör örgütü PKK/YPG​ gerek ise DEAŞ’a yönelik operasyonlara bir yenisi eklendi. Ankara’da gerçekleştirilen DEAŞ’a yönelik operasyonda terör örgütü ile irtibatlı oldukları istihbar edilen ve bir kısmının da çatışma bölgesinde bulunduğu 17 yabancı uyruklu şahsa yönelik çalışma başlatıldı.

14 KİŞİ YAKALANDI

Bugün eş zamanlı gerçekleştirilen operasyon ile 14 şahıs yakalandı. Firari şahısların yakalanma çalışması sürerken emniyetteki işlemlerin ardından yakalananlar Göç idaresine teslim edilecek. 

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...