Tgrt Haber

Ankara'da terör örgütüne operasyon: 20 kişi gözaltında

Editör: Şule Altınel / Kaynak: Anadolu Ajansı
11 May 2023 10:38 - Güncelleme : 11 May 2023 10:42
Ankara'da terör örgütüne operasyon: 20 kişi gözaltında

Ankara'da terör örgütü PKK/KCK-PYD/YPG'ye yönelik operasyonda 20 yabancı uyruklu gözaltına alındı. Firari 3 şüpheliyi yakalamak için çalışmalar devam ediyor.

Terör örgütlerine yönelik operasyonlar hız kesmeden devam ediyor. Ankara Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele ve İstihbarat Şube Müdürlüğü, çatışma bölgelerinde bulunan PKK/KCK-PYD/YPG silahlı terör örgütü mensupları ile irtibatlı olan 23 yabancı uyruklu şüpheliye yönelik il genelinde operasyon başlattı.

20 ŞÜPHELİ YAKALANDI

Geçmiş yıllarda çatışma bölgelerinde terör örgütü içerisinde faaliyet yürüttükleri belirlenen 23 şüpheliden 20'si yapılan eş zamanlı operasyonla yakalandı. Firari 3 şüphelinin yakalanması için çalışmalar sürüyor.

SINIR DIŞI EDİLECEKLER

Elde edilen istihbari bilgiler ve analiz neticeleri kapsamında, YTS (Yabancı Terörist Savaşçı) kategorisinde değerlendirilen şüphelilerin, işlem ve sorguları sonrasında sınır dışı edilmek üzere İl Göç İdaresi'ne teslim edilecekleri bildirildi.

 

Kaynak: Anadolu Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...