Tgrt Haber

Ankara’da feci kaza: Tıra arkadan çarpan otomobildeki 4 kişi hayatını kaybetti

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: Anadolu Ajansı
27 Ağustos 2022 13:27 - Güncelleme : 27 Ağustos 2022 13:30
Ankara’da feci kaza: Tıra arkadan çarpan otomobildeki 4 kişi hayatını kaybetti

Ankara’da park halindeki tıra otomobil arkadan çarptı. Otomobil içerisinde bulunan 4 kişi hayatını kaybederken sürücünün çocuğu ise ağır yaralandı.

Ankara Çevre Yolu Samsun bağlantı kavşağında trafik kazası meydana geldi. Fatih Ayyıldız idaresindeki otomobil yol kenarında park halinde bulunan tıra arkadan çarptı. Kazada otomobil içerisindeki sürücü ile eşi Hatice Ayyıldız ile aynı araçta bulunan Adile Aydınar ve Mehmet Aydınar olay yerinde hayatını kaybetti. Sürücünün çocuğu Miraç Altay Ayyıldız ise ağır yaralandı.

CESETLER ARAÇTAN ÇIKARTILDI

Kazanın ardından araçta sıkışan cesetler, ekiplerin çalışması sonucu bulunduğu yerden çıkarıldı. Yaralı Ayyıldız ise ambulansla Mamak Devlet Hastanesine kaldırıldı. Kazanın ardından tır şoförü, ifadesi alınmak üzere jandarma karakoluna götürüldü. Kaza nedeniyle bir bölümü ulaşıma kapatılan yol, ekiplerin çalışmasının ardından yeniden trafiğe açıldı.

Kaynak: Anadolu Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...