Tgrt Haber

Ankara’daki otobüs kazasında kahreden detay: 1 ay sonra düğünleri vardı!

Editör: Yusuf Özgür Bülbül / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
09 Ağustos 2024 18:17 - Güncelleme : 09 Ağustos 2024 18:46

Ankara'daki otobüs kazasında ölenlerin yakınları konuştu. Kazada 2 yakınını kaybeden İsmail Bayram, yakınının kızının nişanlı olduğunu ve 1 ay sonra düğünü olduğunu belirtti. Kazada yengesi ve dayısının kızını kaybeden bir vatandaş ise otobüsün arkasında arabasıyla seyahat ettiğini söyledi.

Ankara’nın Polatlı ilçesinde meydana gelen otobüs kazasında hayatını kaybeden vatandaşların yakınları konuştu. Ağrı'dan İzmir'e gitmek üzere yola çıkan otobüs Polatlı’da kaza yaptı. Feci kazada, 9 kişi hayatını kaybederken, 27 kişi de yaralandı. Yakınlarının ölüm haberini alan vatandaşlar, Ankara’nın Keçiören ilçesindeki Adli Tıp Merkezi’nin önüne geldi.

Ankara’daki otobüs kazasında kahreden detay: 1 ay sonra düğünleri vardı! - 1. Resim

FENALIK GEÇİRDİLER

Bazı vatandaşlar, aldıkları acı haber nedeniyle fenalık geçirerek bayıldı. Gözyaşlarına boğulan kadınlar ise ağıt yaktı.

“KIZI NİŞANLIYDI, BİR AY SONRA DÜĞÜNLERİ VARDI”

Kazada ablası Fevzile Baydar’ı ve yeğeni Şuna Yaşar’ı kaybeden İsmail Bayram, İHA muhabirine yaptığı açıklamada vefat haberini internet üzerinden aldıklarını belirtti. Ablasının kızı Şuna Yaşar ile beraber öldüğünü ve geride bir kızı ile bir oğlunu bıraktığını ifade eden Baydar, “Kızı nişanlıydı, bir ay sonra düğünleri vardı. Damatta perişan, haberi alır almaz yolda geliyor” dedi.

Ankara’daki otobüs kazasında kahreden detay: 1 ay sonra düğünleri vardı! - 2. Resim

“OTOBÜSÜN ARKASINDA ARABAMLA SEYAHAT EDERKEN DENK GELDİM”

Kazada yengesi ve dayısının kızını kaybeden bir vatandaş ise, “Ben kendim olay esnasında oradaydım. Otobüsün arkasında arabamla seyahat ederken denk geldim. Ağrı arabası olduğu için bekledim yolda, sonra vefat haberini duydum. Acı hepimizin acısı. Türkiye’nin acısı” ifadelerini kullandı.

Ankara Batı Cumhuriyet Başsavcılığı, Ankara-Eskişehir otoyolunun Eskişehir istikametinde şehirlerarası bir otobüsün yoldan çıkarak köprünün beton kolonuna çarpması sonucunda 9 kişinin hayatını kaybettiği kazaya ilişkin adli soruşturmanın başlatıldığını bildirdi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...