Tgrt Haber

Ankara'daki yangın 10. saatinde havadan görüntülendi

Editör: Şule Altınel / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
04 Nisan 2024 02:39 - Güncelleme : 04 Nisan 2024 07:49

Ankara’nın Yenimahalle ilçesinde sanayi bölgesinde çıkan yangın 10’uncu saatinde havadan görüntülendi. Yangın, 16 saat sonra söndürüldü.

Ankara’nın Yenimahalle​ ilçesi Hurdacılar Sitesi’nde saat 15.00 sıralarında yangın​ çıktı. Rüzgarın da etkisi ile çıkan yangın kısa süre içerisinde büyüdü ve çevre iş yerlerine sıçradı. Yangının üzerinden geçen 10 saatin sonunda itfaiye​ ekipleri bölgede çalışmalarına halen devam ediyor.

10 saattir devam eden yangına müdahalede itfaiye ekiplerinin yanı sıra iş makineleri de kullanılıyor. Bölgede önlem amaçlı ambulans ekipleri bekletiliyor.

Ankara'daki yangın 10. saatinde havadan görüntülendi - 1. Resim

Yangının kontrol altına alınması ve söndürülmesi için ekiplerin çabaları devam ederken, çevredeki vatandaşlar da yangın riskine karşı uyarılar yapılarak güvenlik tedbirleri almaları konusunda bilgilendiriliyor. Yangının neden çıktığı ve çevreye verdiği zarar henüz netlik kazanmamış olsa da, söndürme çalışmalarının sürdüğü bildiriliyor.

16 SONRA SÖNDÜRÜLDÜ

Yangın, 16. saatin sonunda itfaiye ekiplerince kontrol altına alında, yangın alanında soğutma çalışmaları sürüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...