Tgrt Haber

Son dakika: Ankara’daki zehirlenme olayında ilaçlama yapan kişiler gözaltına alındı!

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
17 Haziran 2023 10:26 - Güncelleme : 17 Haziran 2023 10:26

Son dakika haberi: Ankara’da bir apartmanda yaşanan ve 2 kişinin ölümüyle sonuçlanan zehirlenme olayında ilaçlamayı yapan baba ve üvey oğlu gözaltına alındı.

İhlas Haber Ajansı’nın haberine göre Ankara’nın Keçiören ilçesinde bir apartmanda meydana gelen olayda tarım ilacıyla ilaçlanan bir apartman anne Türkan Sabancılar ve kızı Elif Sude Sabancılar hayatını kaybetti, 10 kişi ise hastaneye kaldırıldı. Olayın ardından yapılan incelemede binayı ilaçlayan İ.Ç. ile üvey oğlu B.A. gözaltına alındı.

2 KİŞİ GÖZALTINDA

İfadeye çağrılan ve ilaçların satın alındığı dükkanın işletmecisi olan iki kişi ile yabancı uyruklu bir kişi ise emniyetteki işlemlerinin ardından serbest bırakıldı. Gözaltına alınan İ.Ç. ile B.A.'nın adliyeye sevk edileceği aktarıldı.

BİNA İLAÇLAMASINA UYGUN DEĞİL

Öte yandan, ilaçlamada kullanılan 'alüminyum fosfat' isimli maddenin ise bina ilaçlamasına uygun olmadığı öğrenildi. Hastaneye kaldırılan 10 kişiden birinin durumunun kritik olduğu aktarıldı. Olayla ilgili incelemeler devam ediyor

Son dakika: Ankara’daki zehirlenme olayında ilaçlama yapan kişiler gözaltına alındı!

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...