Tgrt Haber

Anneler de babalara uydu! Şoför koltuğunda kucakta çocukla hız yaptı

Editör: Banu İriç / Kaynak: tgrthaber.com
11 Eylül 2024 18:41 - Güncelleme : 11 Eylül 2024 18:43

Yalova'da bir anne kucağına çocuğunu alarak araba sürdü. Hızlı bir şekilde trafikte ilerleyen anne çocuğunun hayatını da hiçe saydı. Anneye verilen bin 380 liralık ceza da tepki çekti.

Yalova​ - İzmit​ karayolunda çocuğunu kucağına alarak trafiği tehlikeye atan anneye tepki yağdı. Sosyal medyada genelde babaların sergilediği şoför koltuğunda çocuğun kucağa alınması hareketine bu defa bir anne​ gerçekleştirdi. Trafik​ güvenliğini bozmak ve çocuğu emniyet kemeriyle bağlamama kural ihlalinden bin 380 lira ceza verildi.

Anneler de babalara uydu!! Şoför koltuğunda geziye pes dedirten ceza - 1. Resim

KUCAĞINDA ÇOCUKLA HIZ YAPARAK CİP KULLANDI

7 Eylül 2024 tarihinde Yalova-İzmit kara yolunda çekilen görüntülerde annenin kuralları hiçe sayarak hızlı bir biçimde kucağında çocukla cip kullanması dikkat çekti. Anne trafikte araçları da sollayarak hızlı bir biçimde kimseyi umursamadan ilerledi. Yalova Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri sürücüyü tespit etti. Çiftlikköy Polis Merkezi Amirliği’ne çağrılan sürücüye, “Trafik güvenliği ve düzeni ile ilgili zorunluluklara uymamak” ve “Çocuk bağlama sistemleri bulunan araçlarda bu bağlama sistemlerini kullanmamak” maddeleri gereğince toplam bin 380 lira ceza kesildi.

Kaynak: tgrthaber.com
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Ayşe11 Eylül 2024 19:55

Bu ne biçim şey ya çocuk hayatı böyle değersiz mi yada bu kadar düşük bir para cezasıyla atlatılabilecek bi suç mu

Sonraki Haber Yükleniyor...