Tgrt Haber

'Annem' dediği yengesini kurşuna dizdi

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
08 May 2023 18:00 - Güncelleme : 08 May 2023 19:04
'Annem' dediği yengesini kurşuna dizdi

Adana’nın Ceyhan ilçesinde 2 çocuk annesi kadın, kendisine 'anne' diye hitap eden eşinin yeğeni tarafından kurşuna dizildi. Cinayetin ardından kaçan zanlının yakalanması çalışma başlatıldı.

Adana’nın Ceyhan​ ilçesinde bir apartmanda meydana gelen olayda, silah sesleri duyan bina sakinleri hemen durumu ekiplere bildirdi. İhbarın ardından olay yerine sevk edilen polis ekipler, 43 yaşındaki Derya Şengül’ü yerde kanlar içinde buldu.

OLAY YERİNDEN HAYATINI KAYBETTİ

3 kurşunla vurulduğu tespit edilen Şengül’ün olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi. Savcının incelemesi sonrasında Şengül'ün cansız bedeni otopsi için Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

BÜYÜTTÜĞÜ YEĞENİ ÖLDÜRDÜ

Polisin çalışmasında cinayeti işleyen kişinin çocukluğundan bu yana yanında büyüttüğü eşinin öz yeğeni M.Ş. (28) olduğu belirlendi. M.Ş'nin öldürdüğü Şengül’ü de annesi gibi gördüğü için 'Anne' diye hitap ettiği belirtildi.

Olaydan sonra kaçan şüpheliyi polisin yakalamak için geniş çaplı çalışma başlattığı bildirildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...