Tgrt Haber

Sokak ortasında kurşun yağdırdılar: Yaralı oğlunun başında gözyaşlarına boğuldu

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
21 Temmuz 2023 10:26 - Güncelleme : 21 Temmuz 2023 10:58
Sokak ortasında kurşun yağdırdılar: Yaralı oğlunun başında gözyaşlarına boğuldu

İstanbul'da iki kişi husumetli oldukları iki genci sokak ortasında kurşun yağmuruna tuttu. Oğlunun yerde kanlar içinde yattığı gören anne, gözyaşları içinde feryat etti.

İstanbul​'da çarşamba günü gece saatlerinde iki gence, aralarında daha önceden husumet bulunan iki kişi tarafından silahlı saldırıya uğradı. Kurşunların hedefi olan gençler, ağır yaralandı.

YARALI​ OĞLUNUN BAŞINDA AMBULANSI BEKLEDİ 

Şahıslar olay yerinden kaçarak uzaklaşırken silah seslerini duyan sokak sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralı gençlerden birinin annesi ambulansın gelmesini beklerken kanlar içinde yerde yatan oğlunun başında ağladı.

Yaralılar, sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı. Şüpheli şahıslar ise polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

YAŞANANLAR CEP TELEFONU KAMERASINDA

Saldırı sebebinin, tarafların ailesi arasındaki ölümlü olay sonucu intikam​ almak istemesi olduğu iddia edildi. Yaralıların ambulansı bekledikleri sırada yerde kanlar içinde yattıkları o anlar ise çevredeki bir cep telefonu kamerasıyla saniye saniye görüntülendi.

 

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...