Tgrt Haber

Adana'da dehşet evi! Annesini döven babasını katletti

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
24 Ağustos 2023 14:18 - Güncelleme : 24 Ağustos 2023 14:28
Adana'da dehşet evi! Annesini döven babasını katletti

Adana’da 18 yaşındaki genç, annesini döven uyuşturucu bağımlısı babasını silahla vurarak öldürdü.

Adana​'nın Yüreğir​ ilçesinde meydana gelen olayda, uyuşturucu bağımlısı olduğu öne sürülen Aydın Güler ile eşi Zarife G. arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine Aydın Güler, eşini dövmeye başladı.

GÖĞSÜNE 2 EL ATEŞ ETTİ

İhlas Haber Ajansı'nın aktardığı habere göre; bu sırada evde bulunan çiftin oğulları Çağatay G. de tartışmaya dahil oldu. Babasının başka bir odadaki tabancasını alan Çağatay G. babası Aydın Güler’in göğsüne 2 el ateş etti.

KANLAR İÇİNDE YERE YIĞILDI

Aydın Güler kanlar içerisinde yere yığılırken oğlu ise kayıplara karıştı. Zarife G.’nin ihbarı üzerine eve sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Ekipler, Aydın Güler’in olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Güler’in cansız bedeni otopsi için morga kaldırıldı.

"UYUŞTURUCU İÇİP BENİ DÖVERDİ"

Zarife G. ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü. Zarife G.'nin ifadesinde, “Eşim sürekli uyuşturucu içip beni döver. Akşam yine beni dövüyordu. Oğlum Çağatay da silahla babasını vurup olay yerinden kaçtı” dediği öğrenildi.

SUÇ DOSYASI KABARIK ÇIKTI

Polis ekipleri kısa surede süre sonra Çağatay G.’yi yakaladı. Şüpeli genç, sorgulanmak üzere emniyete götürüldü. Aydın Güler’in 'uyuşturucu kullanma', 'kasten adam yaralama' suçlarından çok sayıda kaydı olduğu öne sürüldü.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...