Tgrt Haber

Son dakika! Hatay'da umutlu bekleyiş sürüyor! Kanatlı Apartmanı'nda iki kişinin vücut ısısı tespit edildi

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: TGRT Haber
18 Şubat 2023 18:19 - Güncelleme : 19 Şubat 2023 00:52
Son dakika! Hatay'da umutlu bekleyiş sürüyor! Kanatlı Apartmanı'nda iki kişinin vücut ısısı tespit edildi

Son dakika haberi! Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 10 ilde büyük yıkıma yol açan deprem felaketinde umutlu bekleyiş sürerken sevindiren haber Hatay Antakya'dan geldi. Hatay Antakya'da iki kişinin daha vücut ısısı tespit edildi.

Kahramanmaraş​'ta meydana gelen ve 10 ilde büyük yıkıma neden olan depremler Türkiye'yi hüzne boğdu. Depremlerin ardından başlayan arama kurtarma çalışmaları felaketin on üçüncü gününde de hız kesmeden devam ediyor. Depremin üstünden günler geçmesine rağmen umutlar halen tükenmiş değil. Zamana karşı yarışın sürdüğü kentlerde birçok kişi enkaz​ altından kurtarılıyor... Depremlerin en fazla yıkıma neden olduğu Hatay​'ın Antakya​ ilçesinde bugün acı ve sevinç bir arada yaşandı. Kanatlı Apartmanı'nın enkazından depremin 296. saatinde Samir Muhammed Accar, eşi Ragda ve 12 yaşındaki kızları sağ olarak çıkarılmış fakat enkazdan çıkarılan küçük kızları hayata tutunamamıştı. 

ENKAZDA VÜCUT ISISI SAPTANDI

2 kişinin sağ olarak çıkarıldığı Kanar Apartmanı'nda ekipler termal kameralarda 2 kişinin daha vücut ısısını tespit etti. Umutlu bekleyişin sürdüğü enkazda arama kurtarma çalışmaları devam ediyor. Tüm Türkiye enkazdan gelecek güzel haberlere odaklandı.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...