Tgrt Haber

Antalya'da dehşet anları: Taksi şoförüne kaldırım taşlı saldırı

Editör: Deniz Çağıl / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
11 Ocak 2023 17:13 - Güncelleme : 11 Ocak 2023 17:22

Antalya'da müşteri gibi taksiye binen bir kişi, sürücüye kaldırım taşıyla saldırdı. Yanında getirdiği taşla şoförün başına ve eline defalarca vururken talihsiz adam hastanelik oldu. Olay taksinin iç kameralarına yansırken saldırgan polis ekipleri tarafından kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı.

Antalya​'nın Kepez​ ilçesi Fabrikalar Mahallesi’nde meydana gelen olayda edinilen bilgiye göre, Hürriyet Caddesi’ndeki duraktan, Mesut Dertli’nin kullandığı taksiye binen H.Ş., Fabrikalar Mahallesi’ne gitmek istediğini söyledi. Ancak bir süre sonra henüz belirlenemeyen bir nedenle yanında getirdiği kaldırım taşıyla taksi sürücüsüne saldırdı. Talihsiz sürücü aldığı darbelere karşı kendisini korumaya devam ederken aralarında bir süre boğuşma yaşandı.

İLK MÜDAHALE OLAY YERİNDE YAPILDI

Sürücünün ehliyetini çıakrmasıyla birlikte saldırgan araçtan hızla inerek kaçtı. Başına ve kendini korumaya çalışırken eline aldığı darbelerle yaralanan Dertli'ye ilk müdahale olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yapıldı.

KISA SÜREDE YAKALANDI

Ameliyata alınan talihsiz sürücünün sağ elinde kırıklar olduğu, başından da ciddi derecede yaralandığı kaydedildi. Saldırgan şahıs ise polis ekipleri tarafından kısa sürede yakalanıp gözaltına alındı. Şahin’in emniyetteki işlemleri sürerken; taksiciler, dün akşam saatlerinde konvoy düzenleyerek saldırıyı protesto etti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...