Tgrt Haber

Antalya'da dehşete düşüren olay! Önce valeyi bıçakladı, 15 dakika sonra bando trompetçisini öldürdü

Editör: Bengül Büyükhan / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
28 Eylül 2024 12:37 - Güncelleme : 28 Eylül 2024 15:20
Antalya'da dehşete düşüren olay! Önce valeyi bıçakladı, 15 dakika sonra bando trompetçisini öldürdü

Antalya'da meydana gelen korkunç olayda 45 yaşındaki Polat D. tartıştığı valeyi bıçakla yaralayıp 15 dakika sonra ise farklı bir yerde tartıştığı belediye bando takımının trampetçisini 20 bıçak darbesiyle öldürdü. Olayın ardından kaçan cani bir süre sonra olay yerine tekrar gelip polisin çalışmalarını izlediği sırada yakayı ele verdi. Zanlının olayla ilgili ilk ifadesinde söylediği "Yüzümü kopyaladılar, ben değildim" sözleri şoke etti.

Dehşete düşüren olay Antalya​'da meydana geldi.Bir restoranın önüne bisikletiyle gelen 45 yaşındaki Polat D., burada vale görevi yapan 36 yaşındaki Osman D. ile henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı tartıştı. Polat D. yanında taşıdığı bıçakla Osman D.'yi yaralayıp olay yerinden kaçtı. Polat D. çok geçmeden ikinci bir olaya daha karıştı.

Antalya'da dehşete düşüren olay! Önce valeyi bıçakladı 15 dakika sonra bando trompetçisini öldürdü - 1. Resim


15 dakika sonra farklı bir adrese geçen Polat D., bu sefer sokakta karşılaştığı 38 yaşındaki Deniz Akten ile tartışmaya başladı. Polat D., yine aynı bıçakla Deniz Akten'i vücudunun farklı noktalarından 20 bıçak​ darbesiyle yaralayıp yine olay yerinden hızla kaçtı. Antalya Büyükşehir Belediyesi bando takımının trampetçisi olduğu öğrenilen Akten, olay yerinde hayatını kaybetti.

POLİSİN ÇALIŞMALARINI İZLERKEN KISKIVRAK YAKALANDI

Olayın ardından polis inceleme yaparken kaçan Polat D. bir süre sonra geri dönüp, polisin çalışmalarını izledi. Bu sırada Polat D.'nin şüpheli durumlarını fark eden Cinayet Büro ile Suç Araştırma ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, Polat D.'yi suç aletiyle birlikte yakaladı. Olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmasının ardından Deniz Akten'in cenazesi otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumu Morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Antalya'da dehşete düşüren olay! Önce valeyi bıçakladı 15 dakika sonra bando trompetçisini öldürdü - 2. Resim


ŞOKE EDEN İFADE: YÜZÜMÜ KOPYALADILAR, BEN DEĞİLDİM"

1 kişiyi yaralayan, 1 kişiyi de 20 bıçak darbesiyle öldüren zanlı Polat D'nin ilk ifadesinde "Yüzümü kopyaladılar, ben değildim" dediği ve susma hakkını kullandığı öğrenildi. Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından sağlık kontrolüne getirilen Polat D, basın mensupları tarafından yöneltilen “Başkası senin siluetine bürünüp, cinayet mi işledi?” sorusuna “Doğru” cevabını verdi. Polat D., sağlık kontrolü sonrası adliyeye sevk edildi. Polat D.'nin, geçtiğimiz yıllarda psikolojik tedavi gördüğünü söylediği öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Ayşe28 Eylül 2024 12:39

Bu kadar şiddet dolu bir olay gerçekten üzücü bu insanlarda ne oluyor böyle

Sonraki Haber Yükleniyor...