Tgrt Haber

Eşi ve çocukları kendisini terk etti diye evini yakıp komşusunu bıçakladı

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
09 Ekim 2022 14:09 - Güncelleme : 09 Ekim 2022 14:14
Eşi ve çocukları kendisini terk etti diye evini yakıp komşusunu bıçakladı

Antalya’da bir kişi yabancı uyruklu eşinin çocuğunu da alarak kendisini terk etmesi sonrası krize girdi. Çocuğunu sakladığını iddia ettiği komşusunu bıçaklayan şahıs daha sonra ise evini yaktı.

Antalya’nın Manavgat​ ilçesinde meydana gelen olayda Fatih K. isimli vatandaş yabancı uyruklu eşinin çocuğunu da alarak evde gitmesi sonrası dehşet saçtı. Komşusunun kendi çocuğunu sakladığını iddia eden Fatih K. önceki gün de evinin altındaki eski motosikleti yaktı.  

KOMŞUSUNU UYURKEN SIRTINDAN BIÇAKLADI

Sabah saatlerinde tekrar mahalleye gelen Fatih K. evinin bitişiğindeki komşusunun evine uyudukları sırada bıçakla girdi. Uyku halindeki komşusu Habip K.’yı sırtından bıçaklayan şahıs daha sonra kendi evine girdi ve ateşe verdi. Evinin yanmasını seyreden adam, olay yerine gelen jandarma ekipleri tarafından etkisiz hale getirildi.

Bıçakla yaralanan komşu hastaneye kaldırılırken yangında ev tamamen kullanılmaz hale geldi.

Eşi ve çocukları kendisini terk etti diye evini yakıp komşusunu bıçakladı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...