Tgrt Haber

Antalya’da feci kaza! Tır ile otel servisi çarpıştı: Çok sayıda yaralı var!

Editör: Yusuf Özgür Bülbül / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
01 Haziran 2024 19:15 - Güncelleme : 01 Haziran 2024 19:19
Antalya’da feci kaza! Tır ile otel servisi çarpıştı: Çok sayıda yaralı var!

Antalya’da tır ile otel servisinin çarpışması sonucu 8 kişi yaralandı. Yaralıların tedavisi sürerken, olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Antalya’nın Manavgat​ ilçesinde tır​ ile otel servisinin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 8 kişi yaralandı. Kaza, Manavgat-Alanya D-400 Karayolunda meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Mustafa H.'nin kullandığı bir otelin 07 AFY 497 plakalı servis aracı ile Yunus A.'nın kullandığı ve BİM A.Ş.'ye ait 34 DZF 857 plaka, 34 DZE 323 dorse plakalı tır çarpıştı.

Kazada servis aracı sürücüsü Mustafa H. ile araçta yolcu olarak bulunan Yaren S., Özbekistan uyruklu Angelika K., Cansu B., Nebi A., Muhammed Y., Adem Y. ve Mehmet E. yaralandı.

Antalya’da feci kaza! Tır ile otel servisi çarpıştı: Çok sayıda yaralı var! - 1. Resim

TEDAVİLERİ SÜRÜYOR

Yaralılar 112 sağlık ekiplerinin olay yerindeki müdahalelerinin ardından ambulansla Manavgat’ta bulunan hastanelere kaldırıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...