Tgrt Haber

Yolcu otobüsü ile kafa kafaya çarpışan otomobil kağıt gibi ezildi: 1 ölü, 5 yaralı

Editör: Onur Kaya / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
15 Eylül 2023 21:50 - Güncelleme : 15 Eylül 2023 22:15
Yolcu otobüsü ile kafa kafaya çarpışan otomobil kağıt gibi ezildi: 1 ölü, 5 yaralı

Antalya'da yolcu otobüsü ile otomobil kafa kafaya çarpıştı. Otobüsün yaklaşık 100 metre sürüklediği otomobilin hurdaya döndüğü kazada ölü ve yaralıların olduğu bildirildi.

Antalya​'da akşam saatlerinde korkunç bir trafik kazası​ meydana geldi. Yolcu otobüsü​ ile otomobilin kafa kafaya çarpıştığı kazanın ardından ortalık savaş alanına döndü.

İhlas Haber Ajansı'nın aktardığı bilgilere göre; kaza saat 18.00 sıralarında Akseki-Seydişehir karayolu Püser Boğazı mevkii yakınlarında meydana geldi.

YAKLAŞIK 100 METRE SÜRÜKLEDİ

Akseki​ yönünden Seydişehir yönüne giden Ali N. idaresindeki 42 DCZ 32 plakalı yolcu otobüsü ile karşı yönden gelen Fatih Saygılı (28) idaresindeki 57 ABN 021 plakalı otomobil kafa kafaya çarpıştı. Yolcu otobüsü, otomobili 95 metre sürükledi.

ÖLÜ VE YARALILAR VAR

Feci kazada otomobil sürücüsü olay yerinde hayatını kaybederken, 18 yolcusu bulunan otobüsteki 4 yolcu ve muavin hafif şekilde yaralandı. 112 Acil Servis'e yapılan kaza ihbarı üzerine trafik, jandarma ve ambulans ekipleri bölgeye sevk edildi. Yaralılar Akseki Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Yolcu otobüsü ile kafa kafaya çarpışan otomobil kağıt gibi ezildi: 1 ölü, 5 yaralı

OTOMOBİL ALEV ALDI

Araçtan Antalya Büyükşehir Belediyesi Akseki İtfaiye ekipleri tarafından çıkartılan otomobil sürücüsünün cenazesi ise, cumhuriyet savcısının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından Akseki Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Yolcu otobüsünün Konya'ya gitmek için Antalya'dan hareket ettiği, kaza anında otobüsün sürüklediği otomobilin ateş aldığı ve otobüste bulunan yangın söndürme tüpü ile söndürüldüğü bildirildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...