Tgrt Haber

Antalya’da gecekondu yangını: 2 kişi hayatını kaybetti

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
03 Şubat 2023 13:29 - Güncelleme : 03 Şubat 2023 14:42

Antalya’da dün tek katlı gecekonduda çıkan yangında 2 kişi hayatını kaybetti. Cansız bedenleri tanınmayacak şekilde bulunan vatandaşların kimliği ise yapılan inceleme sonucunda belli oldu

Antalya’nın Kepez​ ilçesinde tek katlı bir gecekonduda yangın​ çıktı. Evden çıkan alevleri gören çevredeki vatandaşlar durumu ekiplere bildirdi. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye, sağlık ve polis ekibi sevk edildi. İtfaiye ekipleri yangını kısa sürede kontrol altına alırken içeride bulunan iki kişinin cansız bedeni ile karşılaştı.

CANSIZ BEDENLERİ TANINMAYACAK HALDE BULUNDU

Tanınmayacak halde bulunan cansız bedenlerin yapılan inceleme sonucunda birinin Muharrem Barış (54), diğerinin Berna Shermetova olduğu tespit edildi. Cenazeler otopsi yapılmak üzere Antalya​ Adli Tıp Kurumu Morguna kaldırıldı. Yangının çıkış nedeniyle ilgili inceleme başlatıldı.

Öte yandan, yangında hayatını kaybedenlerin kısa bir süre önce gecekonduya taşındıkları öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...