Tgrt Haber

Antalya'da görenleri şoke eden olay!

Editör: Bengül Büyükhan / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
26 Şubat 2024 12:08 - Güncelleme : 26 Şubat 2024 12:17
Antalya'da görenleri şoke eden olay!

Antalya’nın Alanya ilçesinde Mehmet Aydın adlı vatandaş sürekli kazaya karışan aracını binaya astı.

Alanya​ Sugözü Mahallesi Kütürüp mevkisinde yaşayan 47 yaşındaki Mehmet Aydın​, otomobiliyle geçtiğimiz gün kazaya karıştı. Aydın, ardından otomobilini evinin önünde dört gün bekletti. Ayan, daha sonra vinç yardımıyla iki katlı müstakil evinin çatısından halatla ile aracını binanın dışına astı.

Antalya'da görenleri şoke eden olay! - 1. Resim

GÖRENLER BÜYÜK ŞAŞKINLIK YAŞADI

Yaklaşık bir ton ağırlığındaki otomobili evin duvarında asılı görenler büyük şaşkınlık yaşadı. Aydın, başka araçlara ve duvarlara çarpması sebebiyle otomobilini iple bağlama şeklinde bir ceza verdiğini söyledi.

"ARIZA KİMDE DİYE DÜŞÜNDÜM, ARIZA ARABADA"

Otomobilin içinde bir şeye ihtiyacı olduğu zaman merdiveni kullandığını dile getiren Aydın, otomobilin kimseye zararının olmadığını ifade etti.

Antalya'da görenleri şoke eden olay! - 2. Resim

Zaman zaman asılı şekildeki otomobilinden müzik dinleyen Aydın, gelen tepkilerle ilgili ise, "Otomobilimle küçüklü kazalara karıştım. Bir ay önce ehliyetim gitti. Arıza kimde diye düşündüm, arıza otomobilimde. O yüzden astım otomobilimi. 4 gündür, 200 bin lira karım var" dedi.

Aydın, otomobilini yaklaşık 2 yıl boyunca buradan indirmeyeceğini sözlerine ekledi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...