Tgrt Haber

Antalya'da okullar tatil mi? Bugün Antalya'da hangi okullar tatil?

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
13 Aralık 2022 16:36 - Güncelleme : 13 Aralık 2022 17:39
Antalya'da okullar tatil mi? Bugün Antalya'da hangi okullar tatil?

Antalya'nın Kumluca ve Finike ilçelerinde akşam saatlerinde etkisini artıran yağmur sele döndü. Özellikle Antalya'nın bazı bölgelerinde çok ev ve iş yeri zarar gördü. İstanbul, İzmir ve Antalya'nın da aralarında olduğu 28 kentte kuvvetli yağış bekleniyor. Yağışın etkili olan Antalya'da okullar tatil mi, kaç gün tatil?

Antalya​'nın Kumluca​ ilçesinde akşam saatlerinden itibaren devam eden sağanak ve fırtına​, gece yarısından sonra etkisini artırdı. Birçok ev sular altında kalırken, araçlar yolda kaldı. Kumluca Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu, akşam saatlerinde başlayan yoğun yağış​ nedeniyle teyakkuz halinde olduklarını söyledi. Peki, bugün Antalya'da okullar tatil mi? 

METEOROLOJİ SARI VE TURUNCU KODLA UYARDI

Turuncu kodla uyarılan iller: Edirne, Kırklareli, Tekirdağ, Tekirdağ, Çanakkale,Balıkesir, Bursa, İzmir, Aydın, Muğla.

Sarı kodla uyarılan iller: Kocaeli, Sakarya, Düzce, Zonguldak, Bartın, Kastamonu, Karabük, Afyonkarahisar, Bilecik,Kütahya, Manisa,Uşak,Bolu, Denizli,Isparta,Burdur,Antalya.

ANTALYA'DA OKULLAR TATİL Mİ?

Son dakika, Antalya'da yarın için beklenen sağanak yağış nedeniyle Manavgat, Serik ve İbradı ilçelerinde okullara bir gün ara verildi.

Kumluca Belediye Başkanı sosyal medya üzerinden uyarılarda bulunarak, "Kumluca felaketi yaşıyor. Merkezdeki bütün köprülerin yıkılmasından dolayı yağmur suları taşkınlara sebep olmuştur, zemin katlar ve arabalara zarar vermektedir. Vatandaşlarımızın dikkatli olmalarını istiyoruz, tüm Kumlucamıza geçmiş olsun." dedi. 

 

Kaynak: TGRT HABER
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...