Tgrt Haber

Antalya'da orman yangını: Alevler kontrol altında

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
31 Temmuz 2023 16:07 - Güncelleme : 31 Temmuz 2023 17:01

Antalya'nın Aksu ilçesinde orman yangını çıktı. Rüzgarın etkisiyle kısa sürede yayılan alevler, havadan ve karadan yürütülen çalışmanın ardından ardından söndürüldü.

Kavurucu sıcaklıklarla birlikte ülkenin birçok bölgesinden çiğerlerimizi yakan haberler gelmeye devam ediyor... Muğla ve İzmir'den sonra Antalya​'dan da kötü haber geldi. Aksu​ ilçesinde bulunan ormanlık alanda öğle saatlerinden sonra yangın​ çıktı.

HELİKOPTER​ VE UÇAKLAR HAVALANDI

Yeşil Karaman Mahallesi'nde başlayan ve çıkış sebebi henüz belirlenemeyen yangına havadan ve karadan müdahale başladı. Yangına 2 uçak, 3 helikopter, 5 arazöz, 1 su tankeri, 2 ilk müdahale aracı ile müdahale edildiği bildirildi.

2 SAATTE SÖNDÜRÜLDÜ

Yerleşim yerlerine yakın bölgede çıkan yangın, 2 saatlik havadan ve karadan müdahale sonucu söndürüldü. Ekiplerin soğutma çalışmalarının sürdüğü bölgede 3 hektarlık alanın zarar gördüğü belirtildi.

Antalya'da orman yangını: Alevler kontrol altında

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...