Tgrt Haber

Antalya'da termometreler çıldırdı! 46 derecede sahiller bile boş kaldı

Editör: Özge Sönmez / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
05 Haziran 2024 16:01 - Güncelleme : 05 Haziran 2024 16:12
Antalya'da termometreler çıldırdı! 46 derecede sahiller bile boş kaldı

Antalya'da termometreler çıldırdı. Hava sıcaklıkları 46 dereceyi gösterince sokaklar ve sahiller bomboş kaldı.

Türkiye'de hava sıcaklıkları mevsim normallerinin üzerinde seyrederken ülkenin batısı adeta yanıyor. Antalya​'da hava sıcaklıkları 46 derece, nem oranıysa yüzde 9 olarak kaydedildi. 

Antalya'da termometreler çıldırdı! 46 derecede sahiller bile boş kaldı - 1. Resim

"HİSSEDİLEN HAVA SICAKLIĞI​ 50 DERECE"

Kentte sokak ve sahiller bomboş kaldı. Şehir sakinleri ve turistler sıcak havada evlerinden ve otellerinden çıkmamayı tercih etti.
Sahile sandalyesini alarak arkadaşıyla sohbet etmeye gelen İsmail Yılmaz, 15 dakika önce Konyaaltı Sahili'ne geldiklerini fakat yüksek sıcaklığa dayanamayarak eve döneceklerini açıkladı. Yılmaz, “Hissedilen hava sıcaklığı 50 derece” dedi.

Antalya'da termometreler çıldırdı! 46 derecede sahiller bile boş kaldı - 2. Resim

Kırşehir'den ailesiyle düğün için geldiğini söyleyen Latife Köksal ise, “Kırşehir'den gelip torunun düğünü yaptık, burada da deniz balayı yapıyoruz. Antalya çok sıcak, ağacın altında oturuyoruz. Gündüzleri buraya geliyoruz, yiyor içiyor sohbet ediyoruz. Antalya'yı çok seviyoruz” diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...