Tgrt Haber

Antalya'dan yurt dışına kaçmaya çalışan 14 firari FETÖ'cü yakalandı! Aralarında kurmay albay da var

Editör: Onur Kaya / Kaynak: Anadolu Ajansı
22 Ekim 2023 23:54 - Güncelleme : 23 Ekim 2023 00:16
Antalya'dan yurt dışına kaçmaya çalışan 14 firari FETÖ'cü yakalandı! Aralarında kurmay albay da var

Antalya'da deniz yolu üzerinden yurt dışına firar etmeye çalışan 14 FETÖ üyesi yakalandı. Gözaltına alınan şüpheliler arasında ihraç edilen üst düzey rütbeli askerlerin de olduğu öğrenildi.

Antalya​'da'dan yurt dışına kaçma girişiminde bulunan 14 FETÖ şüphelisi, kıyı emniyeti tarafından kıskıvrak yakalanarak gözaltına alındı.

Anadolu Ajansı'nın haberine göre; Antalya Emniyet Müdürlüğü ile Kemer​ İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, FETÖ üyesi kişilerin, deniz yoluyla Phaselis Koyu'ndan yurt dışına kaçmaya çalıştıkları ihbarı üzerine, Kemer Cumhuriyet Başsavcılığının talimatıyla harekete geçti.

RÜTBELİLERİN DE OLDUĞU 14 ZANLI YAKALANDI

Bölgede yapılan aramada, 14 zanlı yakalandı. Şüpheliler arasında ihraç edilen kurmay albay, üsteğmen ve astsubayların da yer aldığı öğrenildi.

HUDUT KARTALLARI GEÇİT VERMİYOR

Öte yandan Türkiye'den Yunanistan’a yasa dışı yollarla geçmeye çalışan 3 kişi daha hudut birlikleri tarafından yakalandı. Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, "Yakalanan şahıslardan 3'ünün de FETÖ terör örgütü mensubu olduğu belirlendi" ifadeleri yer aldı.

https://twitter.com/tcsavunma/status/1716043482979041543

Kaynak: Anadolu Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...