Tgrt Haber

Antalya'yı sağanak vurdu: Caddeler göle döndü

Editör: Rümeysa Kaya / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
01 Aralık 2022 16:24 - Güncelleme : 01 Aralık 2022 16:35
Antalya'yı sağanak vurdu: Caddeler göle döndü

Antalya’da 1 saat süren sağanak yağmur yolları göle çevirdi. Yolda kalan sürücüler zor anlar yaşarken yardımlarına trafik polisleri ve itfaiye ekipleri yetişti.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünce yapılan uyarının ardından şiddetli yağış​ sabah saatlerinden itibaren Serik​'te etkili oldu. Havanın karardığı ilçede şiddetli yağış​ yaklaşık 1 saat sürdü.

Kadriye Mahallesi'nde derelerin taşması ile çilek seraları su altında kaldı. Şiddetli yağmurda bazı bölgelerde de tarım alanları ve narenciye ağaçları sular içerisinde kaldı.

Antalya'yı sağanak vurdu: Caddeler göle döndü

"SÜRÜCÜLER MAHSUR KALDI"

Yağan yağmur rögarların taşmasına neden oldu. D-400 karayolu üzerindeki Belek kavşağında rögarın taşması sonucu sürücüler zor anlar yaşadı. Taşan suyun içerisinde iki araç mahsur kaldı.

Sürücülerin yardımına itfaiye ve polis ekipleri koştu. Polis ekipleri taraftan yol trafiğe kapatılırken, araç ise itfaiye ekipleri tarafından çekildi.

Antalya'yı sağanak vurdu: Caddeler göle döndü

“SUDA MAHSUR KALDIM”

Yolda mahsur kalan Yakup Vural, ”Yoldan geçerken suda mahsur kaldım. Çok fazla yağmur yağdı. Araç kendisini kilitledi, en kısa sürede açılmasını diliyorum. İtfaiye ve polis arkadaşlar yardımımıza koştu” dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...