Tgrt Haber

Adana’da kan donduran vahşet: Arabası ile köpeğin üzerinden geçerek sürükledi

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
29 Kasım 2022 09:22 - Güncelleme : 29 Kasım 2022 09:26
Adana’da kan donduran vahşet: Arabası ile köpeğin üzerinden geçerek sürükledi

Adana’da bir sürücü yolda karşısına çıkan köpeği altına alarak metrelerce sürükledi. Can havliyle aracın altından kaçan köpeğin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken dehşeti yaşatan sürücü ile ilgili herhangi bir işlem yapılmadığı öğrenildi.

Son dönemde artan hayvana  şiddet  görüntülerine bir yenisi eklendi . Adana’nın Sarıçam​ ilçesinde Kenan Pelit’in sahiplendiği ve iş yerinde baktığı köpeği yoldan geçen bir aracın önünde durdu. Sürücü bir süre beklemesine rağmen köpek çekilmedi. Bunun üzerine sürücü hızla aracını sürerek köpeğin üzerinden geçti. Köpek aracın altında kaldıktan sonra can havliyle koşmaya başladı. Dehşet anları kameraya yansırken köpeğin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

KÖPEĞİN SAHİBİ TEPKİ GÖSTERDİ

Kenan Pelit, “Bunu yapmak çok büyük bir vicdansızlık. Biraz beklese köpek çekilir. Ancak o köpeğin üzerinden geçmeyi tercih etti. Allah’tan köpeğe çok fazla bir şey olmadı. Bu sürücünün bir an önce bulunmasını istiyorum” dedi.

Adana’da kan donduran vahşet: Arabası ile köpeğin üzerinden geçerek sürükledi

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...