Tgrt Haber

Burdur’da feci kaza: Araç içinde kadın yanarak hayatını kaybetti

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
18 Nisan 2023 13:30 - Güncelleme : 18 Nisan 2023 15:31

Burdur’da kontrolü kaybeden ve çarpışan iki araç alev aldı. Feci kazada bir kadın hayatını kaybederken 3 kişi ise yaralandı. Dehşet anları o sırada bölgeden geçen vatandaşların kamerasına yansıdı.

Antalya- Isparta​ kara yolunun Bucak​'a bağlı Kargı köyü yakınlarında meydana gelen kazada kontrolü kaybeden iki araç çarpıştı. Feci kaza​ sonrası otomobiller alev aldı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. İtfaiye ekipleri yanan araca kısa sürede müdahalede bulundu ve yangın söndürüldü.

YANARAK HAYATINI KAYBETTİ

Kazada araçtan çıkamayan A.Ö. adlı kadının hayatını kaybettiği belirlenirken, yaralanan 3 kişi ise Antalya​'daki hastanelere sevk edildi. Kaza yoldan geçenler tarafından cep telefonu kamerasıyla kayda alındı. Görüntülerde alev alan otomobillere itfaiye ekipleri müdahale etmeye çalışırken, çevredekilerin "Beyaz arabada kadın var. Yanan araçta bir kadın var" dedikleri duyuldu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...