Tgrt Haber

Arazi anlaşmazlığında mermiler havada uçuştu: 2 yaralı

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
21 Temmuz 2022 17:15 - Güncelleme : 21 Temmuz 2022 17:42
Arazi anlaşmazlığında mermiler havada uçuştu: 2 yaralı

Kastamonu'da arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan kavgada kan aktı. Mermilerin havada uçuştuğu olayda, 2 kişi silahla vurularak yaralandı.

Kastamonu’nun İnebolu​ ilçesinde arazi anlaşmazlığı​ sebebiyle Ahmet B. ile Ayhan A. ve Perihan B. arasında büyük bir tartışma başladı. Herkesin sinirlerinin gerildiğini tartışma kısa sürede yerini kavgaya bıraktı.

Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Ahmet B., tartıştığı Ayhan A. ve Perihan B.’ye üzerinde bulunan silahla kurşun yağdırdı. Kurşunların isabet ettiği Ayhan A. ve Perihan B. kendilerini yer buldu.

YARALILAR HEMEN HASTANEYE KALDIRILDI

Kan akan arazi kavgasında, yaralılar ihbar üzerine bölgeye yönlendirilen sağlık ekiplerince İnebolu Devlet Hastanesine kaldırıldı. İlk müdahalelerinin ardından A.A. ve P.B., Kastamonu​ Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.

Olayın ardından İnebolu İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, olay yerinde incelemelerde bulundu. Jandarma ekipleri, A.A. ve P.B.'yi yaraladığı iddia edilen Ahmet B.’yi gözaltına aldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...