Tgrt Haber

Arazi kavgasında kan aktı: Ölü ve yaralılar var

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
09 Aralık 2022 18:56 - Güncelleme : 09 Aralık 2022 19:07

Muş'ta iki aile arasında çıkan arazi kavgasında bıçak, taş, sopa, demir çubuk taraflar ne bulduysa birbirine saldırdı. Çıkan kavgada, 1 kişi hayatını kaybederken 5 kişi de yaralandı. Yaşanan o anlar kameralara saniye saniye yansıdı.

Muş​'un Korkut ilçesinden yaşayan Yunusoğlu ve Adanur aileleri arasında köydeki arazi anlaşmazlığı nedeniyle sözlü tartışma çıtkı. Tartışma kısa sürede yerini kavgaya bırakırken, taraflar bıçak, taş, sopa, demir çubuk ne bulduysa birbirlerine saldırdı.

İki ailenin kavgasında 21 yaşındaki Doğan Yunusoğlu hayatını kaybederken, İzzet Yoldaş, Süleyman Adanur, Sezer Yunusoğlu, Sertif Önder ve Serhan Adanur ise yaralandı.

POLİS EKİPLERİ KAVGAYI GÜÇLÜKLE AYIRDI

Bölgeye sevk edilen polis ekipleri kavgayı güçlükle ayırırken, kavga​ anı ise güvenlik kamerası ve cep telefonuna yansıdı. Yaralılar, olay yerine gelen ambulanslarla Muş Devlet Hastanesine sevk edildi. Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği öğrenildi.

Arazi kavgasında kan aktı: Ölü ve yaralılar var

 

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...