Tgrt Haber

Arazi kavgasında kan aktı: Kardeşine pusu kurup, kurşun yağmuruna tuttu

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
21 Haziran 2023 14:30 - Güncelleme : 21 Haziran 2023 14:41
Arazi kavgasında kan aktı: Kardeşine pusu kurup, kurşun yağmuruna tuttu

Zonguldak'ta iki kardeş arasında çıkan arazi kavgasında kan aktı. Kardeşine pusu kuran adam, av tüfeğiyle kurşun yağdırdı. Olay sonrası bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi.

Zonguldak​'ın Ereğli​ ilçesinde Nejdet K. ile kardeşi Cevdet K. arasında daha önce arazi ve yer anlaşmazlığı nedeniyle kavga çıktı. Nejdet K. av tüfeği ile kardeşi Cevdet K.'ya pusu kurdu.

KURŞUN YAĞMURUNA TUTTU

İhlas Haber Ajansı'nın aktardığı haberde; aracın geçişi sırasında Nejdet K., kardeşine kurşun yağdırdı. Bu sırada kurşunların hedefi olan Cevdet K. aracın kontrolünü kaybetti. Yoldan çıkan araç bahçeye savrularak durabildi. Olayda Cevdet K. karın bölgesi ve vücudunun çeşitli yerlerinden ağır yaralandı.

YANINDAKİ ARKADAŞI HAYATINI KAYBETTİ

Kavga ile bağlantısı olmamasına rağmen Cevdet K.'nın yanında bulunan arkadaşı Rıza Andıç da kurşunların hedefi oldu. 63 yaşındaki Rıza Andıç boğazına ve göğsüne gelen kurşunlarla olay yerinde hayatını kaybetti.

Arazi kavgasında kan aktı: Kardeşine pusu kurup, kurşun yağmuruna tuttu

GÖZALTINA ALINDI

Yaralı Cevdet K. olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ilçedeki özel hastaneye kaldırıldı. Şüpheli Nejdet K. ise olay yerine gelen Kdz. Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından kıskıvrak yakalanarak gözaltına alındı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...