Tgrt Haber

Arazi kavgasında kurşunlar havada uçuştu: Çok sayıda ölü ve yaralı var

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
08 Eylül 2022 18:45 - Güncelleme : 08 Eylül 2022 20:04
Arazi kavgasında kurşunlar havada uçuştu: Çok sayıda ölü ve yaralı var

Kahramanmaraş’ta iki grup arasında arazi meselesi yüzünden çıkan kavgada kurşunlar havada uçuştu. Silahlı kavgada 3 kişi hayatını kaybederken 3 kişi de yaralandı.

Kahramanmaraş​'ın Andırın​ ilçesinde meydana gelen olayda, daha önce aralarında arazi anlaşmazlığı​ olan iki grup arasında arazi anlaşmazlığı nedeniyle kavga​ çıktı.

BELİNDEN SİLAHI ÇIKARDI ETRAFA KURŞUN YAĞDIRDI

Kavganın kısa sürede büyümesi üzerine taraflar silahlarına davrandı. 57 yaşındak D.K belinden çıkardığı silahla etrafa ateş açmaya başladı. Kurşunların hedefi olan İbrahim Korkmaz (49), Şerife Korkmaz (38) ve Ayşe Dağ (50) hayatını kaybetti.

EKİPLER ALARMDA, SORUŞTURMA SÜRÜYOR

İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri olayda yaralanan 3 kişiye ilk müdahaleyi yaptıktan sonra kentteki çeşitli hastanelere kaldırdı.

Hayatını kaybeden vatandaşların cenazeleri otopsi için Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi morguna gönderildi.
Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Arazi kavgasında kurşunlar havada uçuştu: Çok sayıda ölü ve yaralı var

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...