Tgrt Haber

Arazi kavgasında silahlar konuştu: Çok sayıda yaralı var

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
21 May 2023 19:06 - Güncelleme : 21 May 2023 19:11

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde iki aile arasında çıkan arazi kavgasında taş, sopa ve silahlar konuştu. Kavgada 7 kişi yaralandı.

Şanlıurfa​'nın Siverek​ ilçesinde daha önce arazi anlaşmazlığı nedeniyle aralarında husumet bulunan iki aile​ arasında tartış Tartışma kısa sürede yerini taş, sopa ve silahlı kavgaya bıraktı.

7 KİŞİ YARALANDI

İhlas Haber Ajansı'nın aktardığı habere göre; meydana gelen kavgada iki aileden 7 kişi yaralandı. Yaralılar arasında silah mermilerinin de isabet ettiği kişilerin olduğu öğrenildi. İhbar üzerine kırsal mahalleye çok sayıda jandarma ve 112 Acil ekipleri sevk edildi.

BÖLGEDE GENİŞ GÜVENLİK ÖNLEMİ ALINDI

Yaralılar ambulanslarla Siverek Devlet Hastanesine kaldırılırken, jandarma hastane çevresinde ve mahallede geniş güvenlik önlemleri aldı. Yaralılardan bazıları Şanlıurfa’da bulunan değişik hastanelere sevk edilirken, olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...