Tgrt Haber

Arazisine giren ineği dronla kovaladı: Hayvan korkudan dört nala koştu

Editör: Özge Sönmez / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
26 Şubat 2024 17:10 - Güncelleme : 26 Şubat 2024 17:17

Kocaeli İzmit ilçesinde bir vatandaş, arazisine giren ineği çıkarmak için ilginç bir yöntem buldu. İneği dronela kovalayan vatandaşın yayınladığı görüntüler sosyal medyada gündem oldu.

Gökçeören Mahallesindeki arazisine giren ineği gören vatandaş, çıkarmak için ilginç bir yönteme başvurdu. Dornuyla ineği araziden çıkarmaya çalışan vatandaşın çözümü sosyal medyada gündem oldu. Dronun üzerine geldiğini gören inek​ ise korkudan ne yapacağını şaşırdı. Dört nala koşan hayvan araziden çıkmayı başardı. 

"ARAZİDEN ÇIKANA KADAR KOVALADIM"

İneğin birkaç kez daha arazisine girdiğini belirten Karaaslan, "Daha önce ineğin yanına gidip kovalıyordum ama söz dinlemedi, inat etti. Ben de inat ettim ve galip çıktım. Dronu kaldırınca herhalde sesinden ürktü dörtnala koştu. Araziden uzaklaşana kadar dronla kovaladım. Daha önce böyle bir şey aklıma gelmemişti. Hayvan inatlaşınca böyle bir şey aklıma geldi. İki inatçı olarak ben galip geldim. Herhalde pervanelerin sesinden ürktü ve dörtnala doğru koştu. Bir daha da geri gelmedi" şeklinde konuştu.

Tarım arazilerinde sık sık dron​ uçurduğunu da ifade eden Karaaslan, "Zaman zaman dron ile arazideki bazı olayları inceleyebiliyoruz. Çiftçilikle uğraşan abilere yardımcı oluyoruz. Mesela birkaç seferinde yangın olmuştu. O zamanda dron uçurdum. Hayvanı kaybolan bir abimiz vardı. Ona da yardımcı olmuştum" şeklinde konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...