Tgrt Haber

Arkadaşına şaka yapmak istedi: Kafasını alev topuna çevirdi

Editör: Özge Sönmez / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
17 Şubat 2024 16:47 - Güncelleme : 17 Şubat 2024 16:59

 İstanbul Küçükçekmece'de şaka yapmak isteyen bir genç, arkadaşının kafasını çakmak gazıyla yaktı.

Küçükçekmece​ Cumhuriyet Mahallesi'nde bir bakkalda yaşanan olayda, mahalledeki bakkalda çalışan Emre Çakır, alışverişe gelen arkadaşına şaka​ yapmak istedi fakat olay hiç istediği gibi ilerlemedi. 

Genç adam, bardağa çakmak gazını doldurdu ardından arkadaşının kafasına döküp çakmakla yaktı. Başı bir anda alev alan genç, müdahale ederek yanmaktan son anda kurtuldu. Çakmak gazını arkadaşının kafasında yakan Emre Çakır ise panikleyip olay yerinen kaçtı.

"BİR DAHA YÜZ YÜZE GELMEDİK"

Olay an ise iş yerinin güvenlik kamerası tarafında kaydedildi. Olayı anlatan bakkal​ sahibi Emre Çakır, “Arkadaşım artistlik yapıyordu, bir şey yapamazsın diye. Sonra alışveriş yapmaya geldi. Bir de çakmak gazı bardağı boşalttım. Tam yanından geçerken koydum, kafası alev aldı. Sonra işte kaçtım. Bağırdı falan korktum kaçtım. Daha yüz yüze gelmedim” dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...