Tgrt Haber

Arkadaşını defalarca bıçaklayarak katletti

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
17 Nisan 2023 12:35 - Güncelleme : 17 Nisan 2023 12:48
Arkadaşını defalarca bıçaklayarak katletti

Aydın'ın Kuyucak ilçesinde gece saatlerinde bir kişi, tartıştığı arkadaşını 7 yerinden bıçaklayarak ağır yaraladı. Hastaneye kaldırılan adam, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Aydın​'ın Kuyucak ilçesinde gece saatlerinde birlikte alkol alan 47 yaşındaki Hasan Erdoğan ve arkadaşı arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma​ çıktı. İkili arasında başlayan tartışma, kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü.

7 YERİNDEN BIÇAKLADI

Kavgada S.K. tarafından 7 yerinden bıçaklanan Erdoğan ağır yaralandı. 112 Acil Çağrı Merkezi'ne yapılan ihbar sonrası bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

TÜM ÇABALARA RAĞMEN KURTARILAMADI

Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralı Erdoğan'ı ilk müdahalesini yaparak ambulansla hastaneye kaldırdı. Hastanede tedavi altına alınan Erdoğan doktorların tüm çabalarına rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Cinayet şüphelisi S.K. ise polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...