Tgrt Haber

Arnavutköy'de akran zorbalığı! Çocukları kavga ettirip kayda aldılar

Editör: Banu İriç / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
21 Ocak 2024 10:03 - Güncelleme : 21 Ocak 2024 10:58

Arnavutköy'de çocukların akran zorbalığı telefon kayıtlarında saniye saniye kaydedildi. Çayırlık alanda kavga eden arkadaşlarını kayda alıp kimsenin ayırmasına izin vermediler.

Arnavutköy'de akran zorbalığı​ çocukların cep telefonu kayıtlarına yansıdı. Çayırlık bir alanda buluşan çocuklar​ 2 arkadaşlarını kavga​ ettirip o anları kayda aldı. Kavgayı ayırmak isteyenlere de müsaade etmediler.

Arnavutköy Bolluca Mahallesi’nde geçtiğimiz hafta meydana gelen olayda, bir ortaokul yanındaki boş arazide 2 çocuk kavga etti. Arkadaşlarının kavga etmesiyle eğlenen diğer çocuklar ise o anları gülerek izledi. Grup içerisindeki bazı çocuklar kavgayı ayırmak istediğinde ise izin vermeyerek kavganın devam etmesini istedi. Akran zorbalığını cep telefonu kamerası ile kaydeden çocukların birbirine saldırdığı, diğerlerinin ise destekleyerek bağırdığı görüldü.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...