Tgrt Haber

Arnavutköy'de korkutan yangın

20 Haziran 2017 23:01
Arnavutköy'de korkutan yangın

İstanbul Arnavutköy'de 6 katlı deri imalathanesinin deposunda yangın çıktı. Binayı alevlerin sardığı yangına itfaiye ekiplilerinin müdahalesi sürüyor.

İstanbul Arnavutköy'de altı katlı deri fabrikasının girişindeki depoda saat 20.30 sıralarında henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı.

YANGIN KISA SÜREDE BÜYÜDÜ

Depoda bulunan kimyasal maddelerin tutuşması üzerine yangın kısa sürede büyüdü. Vatandaşların durumu bildirmesi üzerine olay yerine Arnavutköy, Başakşehir, Silivri, Çatalca, Avcılar ve Mimar Sinan itfaiye takımları olmak üzere çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.

YANGINA MÜDAHALE SÜRÜYOR

İtfaiye ekipleri yangının fabrikanın üst katlarına sıçramaması için yoğun çaba harcıyor. Fabrikanın iç kısmına ulaşmakta güçlük çeken itfaiye ekipleri, iş makinaları yardımıyla fabrikaya ait bazı duvarları yıkarak yangına müdahale etti. Ekiplerin yangını kontrol altına alınması için çalışmaları sürüyor.

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...