Tgrt Haber

Arnavutköy'de yeni evli çifte büyük şok! Altınları çalıp kayıplara karıştılar

Editör: Bengül Büyükhan / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
20 Ağustos 2024 08:31 - Güncelleme : 20 Ağustos 2024 10:36

İstanbul’un Arnavutköy ilçesinde yeni evli çiftin evde olmadıkları sırada altınları çalındı. Binaya giren 2 hırsız 150 bin lira değerindeki altınlarla kayıplara karıştı. Hırsızların binaya giriş ve çıkışlar kameralar tarafından saniye saniye kaydedildi.

İstanbul​ Arnavutköy'de yeni evli çift hırsızlık​ şoku yaşadı. Çiftin 150 bin TL değerindeki ziynet eşyalarını çalan hırsızlar kayıplara karıştı.

2 KADIN 15 DAKİKADA ALTINLARI ÇALDI

Arnavutköy Anadolu Mahallesi’nde Mehmet Şimşek isimli vatandaşın yaşadığı eve, evde kimse olmadığı esnada giren 2 kadın, iddiaya göre evde bulunan yaklaşık 150 bin TL değerindeki altınları çalarak kayıplara karıştı.

Hırsızlık şüphelisi kadınların sokakta bulunan başka bir bina girişine gelerek ellerine bez alıp zillere bastığı, kapılar açılmayınca olayın yaşandığı binaya girip yaklaşık 15 dakika sonra çıktığı anlar güvenlik kamerası tarafından görüntülendi.

150 BİN TL'LİK ALTIN​ ÇALINDI

Olayı yaşayan mağdur Mehmet Şimşek, "Ben 27 yaşındayım inşaat sektöründe çalışıyorum. Ben işteydim beni evden aradılar ve olayı söylediler. Ben burada değildim ailemle konuştum onlarda bir şey yoktu evi dağıtarak eşyalarımızı çalmışlar sadece." dedi.

Şimşek sözlerini şöyle sürdürdü;

"Biz polis ekiplerine haber verdik geldiler ama parmak izi falan çıkmadı. Eşim ve annem hastaneye gitmişlerdi evde kimse yoktu o saatlerde normalde kapı da kilitliydi ama nasıl açtıklarını anlamadım. Kameradan baktık 2 kadının geldiğini görüyoruz yaklaşık 150 bin TL’lik altınımız çıktı. Kimse evinde değerli eşyalarını bırakmasın rica ediyorum. Bizim arka sokakta yine bir hırsızlık yaşanmış ama onlar da güvenlik kamerası da olmadığı için kimse bir şey yapamamış"

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...