Tgrt Haber

Son dakika! Artvin'de çığ felaketi: Ölü ve yaralılar var

04 Mart 2023 17:30 - Güncelleme : 04 Mart 2023 18:09

Son dakika haberi: Artvin'in Yusufeli ilçesinde bugün Olgunlar mahallesinde meydana gelen çığ düşmesinde henüz ilk belirlemelere göre 2 kişi dağcı hayatını kaybederken, 7 kişinin de yaralandığı bildirildi.

Artvin​'in Yusufeli​ ilçesinde meydana gelen çığ​ felaketinde 2 dağcı​ hayatnı kaybetti, 7 kişi de yaralandı. Meydana gelen afetle ilgili açıklama yapan Artvin Valiliği, olayla ilgili çalışmaların AFAD​ ekiplerinin çalışma yürüttüğünü açıkladı.  

VALİLİKTEN AÇIKLAMA GELDİ: ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR 

Artvin Valiliği'nden konuyla ilgili yapılan açıklamada "Bugün saat 15.00 sıralarında Yusufeli ilçemiz Yaylalar Köyü Olgunlar Mahallesi yaylasında kayak yapan vatandaşlarımızın üzerine çığ düşmesi sonucu ilk belirlemelere göre 2 vatandaşımız ex olmuş, 7 vatandaşımız yaralı olarak kurtarılmıştır. AFAD İl Müdürlüğümüz koordinesinde ilgili tüm ekiplerimizce olay ile ilgili gerekli çalışmalar yürütülmektedir" denildi. 

Dağcıların bir televizyon programı için bölgede bulundukları ve hayatını kaybeden dağcıların Erzurumlu oldukları öğrenildi. 

 

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...