Tgrt Haber

Asansör faciasında ölen Zeren'in son paylaşımı yürek yaktı!

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
26 Ekim 2023 21:20 - Güncelleme : 26 Ekim 2023 21:31
Asansör faciasında ölen Zeren'in son paylaşımı yürek yaktı!

Dün gece Aydın'ın Efeler ilçesindeki KYK yurdunda meydana gelen asansör faciasında hayatını kaybeden 22 yaşındaki Zeren Ertaş'ın sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşım yürekleri dağladı. Fotoğrafın yeri ve paylaşımdaki sözler "Tesadüfün bu kadarı" dedirtti. 

Dün gece saatlerinde Efeler​ ilçesindeki KYK Güzelhisar Kız Öğrenci Yurdu'nda meydana gelen asansör faciasında hayatını kaybeden Zeren Ertaş'ın son paylaşımı yürekleri dağladı. 

İddiaya göre fazla yükü taşıyamadığı söylenen asansör bir anda harekete ederek zemin kata düştü.  Asansörün hareket etmesi ile birlikte paniğe kapılan Adnan Menderes Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi 4. Sınıf Öğrencisi Zeren Ertaş isimli kız öğrenci hareket eden asansörden dışarı çıkmak isteyince duvarla asansör arasına sıkıştı.

İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri Zeren Ertaş'ın cansız bedeni ile karşılaştı. Ertaş'ın cansız bedeni sıkıştığı yerden çıkarılarak hastane morguna kaldırıldı. Asansörde bulunan diğer öğrenciler ise tedbir amaçlı hastaneye götürüldü. 

SON PAYLAŞIMI DİKKAT ÇEKTİ 

Yaşanan feci kazanın ardından hayatını kaybeden Zeren Ertaş'ın 9 Temmuz'da tarihinde sosyal medya hesabından asansör fotoğrafı paylaştığı ortaya çıktı. 

Ertaş paylaştığı fotoğrafta asansör kabini içine yazılı olan 'sadece ölüler görür' ifadesi ise görenlere 'tesdüfün böylesi' dedirtti. 

Asansör faciasında ölen Zeren'in son paylaşımı yürek yaktı!

 

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...