Tgrt Haber

Aşiret düğününde kilolarca altın, balya balya para takıldı! Saatlerce saydılar

Editör: Özge Sönmez / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
29 Eylül 2024 09:26 - Güncelleme : 29 Eylül 2024 11:01

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde yapılan aşiret düğününde takılan takılar görenleri şaşkına çevirdi. Geline kilolarca altın, damada ise milyonlarca lira takıldı. Aşiret düğünü sosyal medyada gündeme oturdu.

Celali aşiretine mensup Özbağ ailesinden Serhat Özbağ ve Şevval Bitirgiç görkemli bir düğünle dünyaevine girdi. Düğünde kaydedilen görüntüler ve takılan takılar herkesi şaşkına çevirdi. Düğüne aşiret reisleri, kanaat önderleri ve iş insanları katılırken düğün​ sosyal medyada gündeme oturdu. 

GELİNE 3 KİLO ALTIN​, DAMADA 4 MİLYON LİRA 

Davetlilerin takı için birbirleriyle yarıştığı düğünde, geline 900 gramlık kemerle birlikte toplam 3 kilogram altın, damada ise 4 milyon 50 bin TL para takıldı. Toy babalarından oluşan 8 kişilik ekip, sahnede teslim alınan dolar ve Euro'nun da dahil olduğu 4 milyon 50 bin TL’yi bir valize yerleştirdi. Ancak paralar valize sığmayınca, kalan miktar için ek bir çanta daha getirildi.
Düğün, gecenin geç saatlerine kadar sürdü.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Efe29 Eylül 2024 09:28

Vay be kocaman bir ihtişam gösterisi olmuş sanki bu düğün kimin evlendiği daha önemli değil bu kadar lüks nasıl oluyor

Sonraki Haber Yükleniyor...