Tgrt Haber

Aşırı hızlı araç 17 yaşındaki çocuğu hayattan kopardı!

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
17 Temmuz 2023 11:12 - Güncelleme : 17 Temmuz 2023 11:12

İstanbul’da kiralık otomobil ile seyir halinde olan 19 yaşındaki sürücü, bisikletle seyir halinde olan 17 yaşındaki Atakan Çağlar’a çarptı. 17 yaşındaki Atakan çarpmanın etkisiyle yola savrulurken 12 günlük yaşam mücadelesini kaybetti.

İhlas Haber Ajansı’nın aktardığı bilgiye göre iddiaya göre arkadaşları ile bisiklet​ turu yaptıktan sonra eve doğru yola çıkan 17 yaşındaki Atakan Çağlar’a Lozan Caddesi üzerinden gelen otomobil sürücüsü Enes T. çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrularak yere düşen Atakan hemen hastaneye kaldırıldı ve yoğun bakıma alındı.

AŞIRI HIZ FACİAYLA SONUÇLANDI

Çağlar’ın hastane sürecindeki tedavisi devam ederken sürücü serbest bırakıldı. Kiralık otomobilin firmasından gelen raporla birlikte 50 kilometre hızla gidilmesi gereken yolda 106 kilometre giden sürücünün herhangi bir fren manevrası yapmadan 17 yaşındaki çocuğa çarptığı ortaya çıktı.

SON GÖRÜNTÜLERİ ÇIKTI

Bisiklet sürücüsünün yaşamını yitirmesinin ardından tekrar gözaltına alınmak istenilen araç sürücüsü her yerde aranıyor. Kazanın ardından çalışma yapan polis ekipleri Atakan Çağlar'ın kazadan dakikalar önce geçtiği güzergahlardaki güvenlik kameralarını inceledi. Genelde kaldırımdan seyir halinde olan Çağlar'ın zaman zaman hatalı parklar nedeniyle yola indiği görüldü. Aynı zamanda 19 yaşındaki otomobil sürücüsünün online araç kiralama platformundan kendisini tanımlamak için yüklediği videolar da ortaya çıktı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...