Tgrt Haber

Son dakika! Ağrı'da askeri araç devrildi: Şehitlerimiz var

Editör: Onur Kaya / Kaynak: TGRT Haber
24 Ocak 2023 13:50 - Güncelleme : 24 Ocak 2023 16:23
Son dakika! Ağrı'da askeri araç devrildi: Şehitlerimiz var

Son dakika haberi: Ağrı'da sınır devriye görevi için yola çıkan askeri araç, yoldaki buzlanma nedeniyle kaza yaptı. Kaza sonucu ilk belirlemelere göre 2 askerimiz şehit oldu.

Ağrı'nın Doğubayazıt​ ilçesinde Türkiye-İran sınır hattında bulunan güvenlik duvarı civarında arama ve tarama faaliyeti gerçekleştiren askeri araç​, şarampole devrildi. Meydana gelen kazada ağır yaralanan 2 asker, kaldırıldıkları hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit​ oldu.

Kaza​ sonrası Milli Savunma Bakanlığından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Iğdır'da 24 Ocak 2023 tarihinde meydana gelen araç kazası sonucu kahraman silah arkadaşlarımız İs. Uzm. Çvş. Muammer Ay ve Ulş. Söz. Er Ali Arslan yaralanmış, personelimiz derhal hastaneye sevk edilmiş, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştur. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz."

ACI HABER ŞEHİDİN AİLESİNE ULAŞTI

Şehitlerden Sözleşmeli Ulaştırma Er Ali Arslan’ın şehadet haberi Yozgat’ın Çekerek ilçesi Kuzgun köyündeki baba ocağına ulaştı. Şehadet haberini aileye İlçe Kaymakamı Hayrettin Buğra Güzel ve İlçe Garnizon Komutanı Asteğmen Mehmet Fatih Hasar verdi. Şehidin evine Türk bayrağı asıldı.

Son dakika! Ağrı'da askeri araç devrildi: Şehitlerimiz var

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...